شانا
وزیر کشور: دولت برای رفع مشکلات سهمیه بندی بنزین 3 ماه زمان نیاز دارد
دولت برای رفع مشکلات سهمیه بندی بنزین ۲ تا ۳ ماه فرصت نیاز دارد تا به آرامی و بر اساس تصمیمهای کارشناسی مشکلات اقشار مختلف مردم را رفع کند.
وزیر کشور گفت: تا زمانی که طرح سهمیهبندی بنزین عملیاتی نشده بود امکان شناسایی مشکلات در این زمینه وجود نداشت و مشابه اشکالات جزیی که توسط نمایندگان بیان شد جز در مقام عمل مشخص نمیشد.
وی با بیان این که نظام اداری کشور تا کنون با مشکلات جدی چون نبود کنترل و نظارت و برنامهریزی مواجه بود، افزود: سهمیهبندی بنزین که با اراده بزرگ نمایندگان مجلس محقق شد چرخه نادرست مدیریت گذشته را متوقف و اصلاح کرد.
پورمحمدی اجرای طرح سهمیهبندی بنزین را یک حرکت تاریخی برای ایجاد تحولات سازنده در کشور دانست و اذعان کرد: عدم کنترل و نظارت بر همه ابعاد کشور از جمله مدیریت مصرف و توسعهای اثر منفی گذاشته بود که خوشبختانه این مشکل با پیشنهاد و تصمیم صبورانه مجلس در حال رفع شدن است.
وی با تاکید بر این که دولت خواهان عزت مجلس است، گفت: این که گفته میشود دولت با اجرای سهمیهبندی درصدد تخریب خانه ملت و نمایندگان است به هیچ وجه مورد تایید نیست.
وزیر کشور تصریح کرد: دولت تمام تلاش خود را خواهد کرد تا همه مسئولان تصمیم گیرنده از اجرای این طرح عظیم سربلند بیرون آیند.
وی مشکلات به وجود آمده پس از سهمیهبندی بنزین را طبیعی خواند و افزود: چگونه انتظار دارید که دولت تنها ظرف 25 روز از آغاز این طرح همه مشکلات ایجاد شده را رفع کند.
وزیر کشور با بیان این که این طرح با عظمت دغدغه همه مجالس و دولت های پیشین بود که هیچ یک نیز نتوانستند آن را اجرا کنند، افزود: اکنون که این طرح به اجرا گذاشته شده است باید مهلت کافی برای رفع معایب آن به دولت داده شود.
وی با اشاره به این که امکان رفع همه مشکلات سهمیهبندی بنزین در مدت کوتاه وجود ندارد، افزود: از نمایندگان تقاضا داریم که نیمه پر لیوان را ببینند و با همکاری با دولت اجازه دهند مشکلات اندک باقی مانده را نیز حل کنیم.
پور محمدی تاکید کرد: دولت به هیچ وجه نمیخواهد مشکلات سهمیهبندی را به گردن مجلس بیندازد و از مسئولیت خود شانه خالی نمیکند.
وی فشار وارد آمده در اثر سهمیهبندی به بدنه اجرایی کشور را فشاری مقدس خواند و افزود: باید این شرایط سخت را روزی برای حل مشکلات کشور تحمل میکردیم.
وزیر کشور از افزایش 5/2 برابری ظرفیت تولید اتوبوس در کشور خبر داد و تصریح کرد: ۴ هزار و ۵۳۲ دستگاه اتوبوس از سال گذشته تولید شده که متاسفانه تاکنون با وجود پرداخت سهم هزینه دولت، از سوی شهرداری ها تحویل گرفته نشده است.
پور محمدی تصریح کرد: تاکنون مشکل ۱۵ گروه از اقشار خواهان سهمیه مازاد برطرف شده و روزهای آینده در خصوص ۲۰ گروه دیگر نیز تصمیمگیری میکنیم
نظر دهید