• 1387/02/11 - 08:52
  • - تعداد بازدید: 823
  • - تعداد بازدیدکننده: 38
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
شانا

مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره:تولید نفت منطقه لاوان امسال افزایش می یابد

مهندس محمود زیرکچیان زاده با اشاره به منابع نفت و گاز در منطقه لاوان خلیج فارس تاکیید کرد: امسال منطقه عملیاتی لاوان از نظر تولید و توسعه شکوفا خواهد شد. مهندس محمود زیرکچیان زاده در گفت و گو با خبرنگار شانا با بیان این که در سال گذشته زیر ساخت های خوبی در مناطق عملیاتی به خصوص در منطقه لاوان ایجاد شده است، گفت: در سال جاری منظقه عملیاتی لاوان نسبت به سایر مناطق از گسترش و تولید بیشتری برخوردار خواهد شد.

مهندس محمود زیرکچیان زاده با اشاره به منابع نفت و گاز در منطقه لاوان خلیج فارس تاکیید کرد: امسال منطقه عملیاتی لاوان از نظر تولید و توسعه شکوفا خواهد شد.


مهندس محمود زیرکچیان زاده در گفت و گو با خبرنگار شانا با بیان این که در سال گذشته زیر ساخت های خوبی در مناطق عملیاتی به خصوص در منطقه لاوان ایجاد شده است، گفت: در سال جاری منظقه عملیاتی لاوان نسبت به سایر مناطق از گسترش و تولید بیشتری برخوردار خواهد شد.

وی ادامه داد: به عنوان نمونه میدان مشترک نفت و گاز سلمان که در منطقه منطقه لاوان قرار گرفته در سال گذشته تعمیر اساسی توربین هایش انجام شده، از این رو تولید این میدان بیشتر خواهد شد.

مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره گفت: ماه آینده توربین های مارس ( آمریکایی) میدان سلمان به زیمنس (آلمان) تبدیل خواهد شد، همچنین در این میدان مشترک تلاش می کنیم فرآیند نصب اسکرابر (برای باز آوری گاز ترش) نیز طی ماه های آینده انجام گیرد.

مهندس زیرکچیان زاده خاطرنشان کرد: هدف از اجرای طرح افزایش تولید نفت خام از میدان نفتی سلمان به میزان 50 هزار بشکه در روز با انجام تعمیرات ( Work Over) بر روی تعدادی از چاه های موجود میدان (16 حلقه چاه نفتی و 8 حلقه چاه تزریقی آب ) و بهینه سازی و توسعه تاسیسات موجود است.

به گزارش شانا، تولید نفت از میدان سلمان در ژوئن سال 1968 از مخازن عرب فوقانی و عرب تحتانی شروع و سپس در سال 1983 مخزن بوئیب که کوچکتر و کم تراواتر از دو مخزن دیگر است در مسیر تولید قرار گرفت.

میزان متوسط تولید نفت از این میدان بین سال های 1973 الی 1978، 234 هزار بشکه در روز، از سال 1979 الی 1985، 150 هزار بشکه در روز و از سال 1992 به بعد تا 140 هزار بشکه در روز ادامه داشته که با گذشتن تولید انباشتی نفت از مرز 50 درصد ذخایر میدان، افت تولید شروع گردید، بطوریکه قبل از آغاز طرح توسعه میدان میزان متوسط تولید روزانه نفت به 80 هزار بشکه کاهش یافته بود.

طرح توسعه میدان سلمان که در مجاورت مرز آبی میان جمهوری اسلامی ایران و کشور امارات ابوظبی قرار دارد، در فاصله 142 کیلومتری جنوب جزیره لاوان واقع شده است.
  • گروه خبری : عمومي
  • کد خبر : 107
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید