شرکت ملی پالایش و پخش
با برگزاري جشنواره پژوهش در پالايش و پخش برترين هاي پژوهش معرفي شدند
نخستين جشنواره پژوهشي شركت ملي پالايش و پخش فرآوردههاي نفتي ايران برگزار شد. مهندس محمد صادق بخشيان معاون وزير نفت در مديريت منابع انساني و پژوهش در اين مراسم با اشاره به گسترش تحقيق و پژوهش در سطح تمامي شركتهاي صنعت نفت گفت: اختصاص يك درصد از بودجه شركتها به پژوهش به تنهايي باعث نهادينه شدن پژوهش نميشود بلكه بايد با جذب و نگهداري از افراد خلاق و داراي توانايي در حوزه پژوهش به گسترش آن كمك كنيم. وي ميزان بودجه اختصاص يافته به پژوهش صنعت نفت در سال 1387 را 220 ميليون تومان عنوان كرد و افزود: كه از اين مبلغ تنها 24 ميليارد تومان هزينه شده است.
مهندس محمد صادق بخشيان معاون وزير نفت در مديريت منابع انساني و پژوهش در اين مراسم با اشاره به گسترش تحقيق و پژوهش در سطح تمامي شركتهاي صنعت نفت گفت: اختصاص يك درصد از بودجه شركتها به پژوهش به تنهايي باعث نهادينه شدن پژوهش نميشود بلكه بايد با جذب و نگهداري از افراد خلاق و داراي توانايي در حوزه پژوهش به گسترش آن كمك كنيم.
وي ميزان بودجه اختصاص يافته به پژوهش صنعت نفت در سال 1387 را 220 ميليون تومان عنوان كرد و افزود: كه از اين مبلغ تنها 24 ميليارد تومان هزينه شده است.
دكتر اميدخواه مدير پژوهش و توسعه شركت ملي پالايش و پخش فرآورده هاي نفتي ايران نيز با اشاره به عملكرد شركت و تشريح ملاكهاي انتخاب برترينها در جشنواره پژوهشي افزود: با تشكيل مركز فناوري شركت و با حمايت از شركتهاي كوچك دانشبنيان و پژوهشي از طريق دادن پروژههاي تحقيقاتي و اجرايي و امكانات موردنياز در صدد گسترش فرهنگ پژوهش و تقويت اين شركتها هستيم.
همچنين حسين قرباني مدير امور اداري و آموزش گفت: طي سال 81 تاكنون گفت: طي هفت سال گذشته 510 نفر از فارغ التحصيلان ممتاز دانشگاه ها در شركت پالايش و پخش جذب شدهاند كه 51 درصد آن ها فارغ التحصيل رشتههاي فني و تنها 34 نفر از آنها فارغ التحصيل دانشگاه شريف هستند كه بيشترين آمار جذب برترينهاي كنكور كشور را دارد. اين نشان دهنده اين است كه در زمينه جذب و بكارگيري اين نيروها موفق عمل نكردهايم.
دكتر توفيقي عضو هيات علمي دانشگاه تربيت مدرس با اشاره به تحقيق گستردهاي كه با عنوان «توسعه تكنولوژي در صنعت نفت» با حمايت وزارت نفت و دفتر توسعه فناوري رياست جمهوري در حال انجام است گفت: در اين تحقيق دلايل عقب ماندگي و راههاي جبران اين عقب ماندگي مورد بررسي قرار گرفته است.
مهندس ايزدي مديرعامل شركت خطوط لوله و مخابرات نفت ايران با اشاره به تشكيل شوراي پژوهش در شركت گفت: در جذب نخبگان و محققان دستاوردهاي خوبي داشتهايم و توانستهايم با انجام پروژههاي تحقيقاتي به دانش علمي و توانايي ساخت برخي از تجهيزات موردنياز شركت از جمله پروانه توربينهاي موردنياز دست پيدا كنيم.
مهندس احمدي نژاد رئيس پژوهش و توسعه شركت ملي پخش فرآوردههاي نفتي ايران نيز گفت: تعداد نيروهاي نخبه جذب شده در صنعت نفت به تنهايي نشان دهنده موفقيت شركت نيست بلكه با استفاده از قابليتها و توانمنديهاي ايشان بايد پژوهش و توسعه در صنعت را سرعت بخشيد.
در خاتمه اين مراسم برترين هاي جشنواره پژوهش به شرح زير معرفي شدند و تقديرنامههاي خود را دريافت كردند:
پروژههاي برگزيده در سطح وزارت نفت:
پروژه فني: 1- پروژه بازيافت سوخت مايع از لجنهاي نفتي از شركت پالايشگاه نفت كرمانشاه
پروژه علوم انساني: پروژه پژوهشي افزايش تعهدكاري كاركنان شركت ملي پالايش و پخش از ستاد پالايش و پخش
پروژه برگزيده در سطح پالايش و پخش:
1-پروژه طرح افزايش بنزين توليدي پالايشگاه از شركت پالايش نفت بندرعباس
2-پروژه ساخت موتورسيكلتهاي دندهاي برقي خود شارژ از پخش منطقه خراسان
3-پروژه تبديل انرژي هدر رفته در ايستگاههاي فشارشكن به انرژي الكترونيكي از شركت خطوط لوله و مخابرات نفت ايران
واحدهاي پژوهشي برتر :
1-شركت پالايش نفت آبادان (رتبه اول وزارتي)
2-مديريت بازرگاني شركت ملي پالايش و پخش (رتبه اول وزارتي)
پژوهشگران برتر در سطح وزارتي:
1-مهندس افشين بهروزي از شركت پالايش نفت بندرعباس
2-مهندس مرتضي بهمني كرمي از شركت پالايش نفت بندرعباس
پژوهشگران برتر در سطح پالايش و پخش:
1-مهندس جلالي از پخش منطقه خراسان رضوي
2-مهندس مهدوي شاكري از شركت پالايش نفت بندرعباس
3-مهندس علي اكبر عسكري از شركت پالايش نفت بندرعباس
4-مهندس احمدرضا رضا زاده از شركت پالايش نفت بندرعباس
5-مهندس اميرمحمدنصرآبادي از شركت پالايش نفت بندرعباس
كارشناس برتر در سطح وزارتي:
1-مهندس شهرام غني زاده از پالايشگاه بندرعباس
2-مهندس محمود نيكبخت از شركت پالايش نفت تهران
كارشناس برتر در سطح پالايش و پخش:
1-مهندس محمد مهدي قنادي از شركت پالايش نفت شيراز
نظر دهید