• 1387/08/30 - 08:01
  • - تعداد بازدید: 952
  • - تعداد بازدیدکننده: 61
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شانا

پایان مطالعات آسیب پذیری 9 پالایشگاه کشور

مجری طرح آسیب پذیری و مقاوم سازی شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران از پایان مطالعات آسیب پذیری 9 پالایشگاه کشور در برابر زلزله خبر داد. دکتر حسین کاظم در گفت و گو با خبرنگار شانا، با اشاره به تشکیل ستاد بحران در شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران، گفت: بر اساس بخش نامه وزیر نفت در سال 87 ستاد مقابله با بحران با هدف افزایش آمادگی کارکنان در مقابله با حوادث غیرمترقبه در چهار شرکت اصلی وزارت نفت تشکیل شد.

مجری طرح آسیب پذیری و مقاوم سازی شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران از پایان مطالعات آسیب پذیری 9 پالایشگاه کشور در برابر زلزله خبر داد.


دکتر حسین کاظم در گفت و گو با خبرنگار شانا، با اشاره به تشکیل ستاد بحران در شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران، گفت: بر اساس بخش نامه وزیر نفت در سال 87 ستاد مقابله با بحران با هدف افزایش آمادگی کارکنان در مقابله با حوادث غیرمترقبه در چهار شرکت اصلی وزارت نفت تشکیل شد.

وی اجرای طرح های مقاوم سازی، کنترل حوادث، برگزاری مانورها و رزمایش ها را از مهمترین فعالیت های این ستاد برشمرد.

مجری طرح آسیب پذیری و مقاوم سازی شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران گفت: هم اکنون مطالعات آسیب‌پذیری و مقاوم سازی 9 پالایشگاه نفت کشور پایان یافته است و از میان این تعداد مطالعه انجام شده مقاوم‌سازی 5 پالایشگاه آغاز شده است.

کاظم افزود: مناقصه مقاوم‌سازی 8 پالایشگاه خاتمه یافته و اسناد مناقصه جهت انتخاب پیمانکار برای مقاوم سازی پالایشگاه ها در دست اقدام است.

وی گفت: اجرای فعالیت‌های مقاوم‌سازی بر اساس نقشه ریز پهنه‌بندی لرزه‌ای که طبق «آیین نامه 2800 زلزله» ابلاغ شده است، انجام می‌شود.

مجری طرح آسیب پذیری و مقاوم سازی شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران افزود: در این آیین‌نامه ایران به چهار منطقه نواحی لرزه‌خیز با خطر نسبی بسیار بالا، نواحی لرزه‌خیز با خطر بالا، نواحی لرزه‌خیز با خطر نسبی متوسط و نواحی لرزه‌خیز با خطر نسبی کم تقسیم و کار مقاوم‌سازی پالایشگاه‌ها نیز بر این اساس اولویت‌بندی شده است.

وی تصریح کرد: با توجه به این که پالایشگاه های تهران، تبریز، شیراز، بندرعباس و لاوان در نواحی لرزه‌خیز با خطر نسبی بسیار بالا قرار گرفته اند طرح مقاوم سازی این پالایشگاه های در اولویت قرار گرفته است.

او افزود: دوره زمانی برای مقاوم سازی پالایشگاه ها بین 18 تا 24 ماه پیش بینی شده است.

کاظم تصریح کرد: مطالعات آسیب‌پذیری و مقاوم سازی علاوه بر پالایشگاه ها در همه جایگاه‌‌ های اختصاصی و شرکتی عرضه بنزین، تلمبه‌خانه خطوط انتقال نفت، انبار نفت پالایشگاه ها و طرح های شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران نیز، در حال انجام است.


  • گروه خبری : عمومي
  • کد خبر : 223
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید