• 1388/01/16 - 07:19
  • - تعداد بازدید: 1447
  • - تعداد بازدیدکننده: 91
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
شرکت ملی پالایش و پخش

٩٠ درصد پالایشگاه های کشور تا پایان امسال مقاوم سازی می شوند

مجری طرح آسیب پذیری و مقاوم سازی شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران گفت: بیش از 90 درصد از پالایشگاه های کشور پیش از سال 89 مقام سازی خواهند شد. دکتر حسین کاظم در گفت و گو با خبرنگار شانا با بیان این که در سال 1378 بر اساس بخشنامه وزیر نفت در چهار شرکت اصلی زیرمجموعه نفت ستاد بحران تشکیل شد، اظهار داشت: وظیفه این ستاد سیاست گذاری و تصمیم گیری در هنگام وقوع حوادث پیش بینی نشده مانند زلزله، طوفان و سیل است؛ این ستاد همچنین طرح های پیشگیری و مقابله در برابر این حوادث را تهیه و اجرا می کند.

مجری طرح آسیب پذیری و مقاوم سازی شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران گفت: بیش از 90 درصد از پالایشگاه های کشور پیش از سال 89 مقام سازی خواهند شد.

دکتر حسین کاظم در گفت و گو با خبرنگار شانا با بیان این که در سال 1378 بر اساس بخشنامه وزیر نفت در چهار شرکت اصلی زیرمجموعه نفت ستاد بحران تشکیل شد، اظهار داشت: وظیفه این ستاد سیاست گذاری و تصمیم گیری در هنگام وقوع حوادث پیش بینی نشده مانند زلزله، طوفان و سیل است؛ این ستاد همچنین طرح های پیشگیری و مقابله در برابر این حوادث را تهیه و اجرا می کند.

وی گفت: بسیاری از تاسیسات شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی در استان های تهران، مرکزی، فارس، هرمزگان، آذربایجان شرقی که دارای احتمال وقوع زلزله با خطر نسبی خیلی زیاد است، قرار دارد.

پایان مقاوم سازی 45 مخزن نفت و گاز پالایشگاه تهران

مجری طرح آسیب پذیری و مقاوم سازی شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران در تشریح مقاوم سازی 8 پالایشگاه کشور اظهار داشت: بر اساس آخرین مطالعات تحلیل خطر زلزله در پالایشگاه تهران حدود 100 مخزن نگهداری نفت خام و تصفیه شده باید مقام سازی شود.

کاظم ادامه داد: تقویت فونداسیون زیر مخزن، تقویت بدنه مخزن جهت جلوگیری از کمانش، افزایش تعداد گاید پول ها، تقویت درزبند سقف های شناور و تقویت تیرهای سقف مخازن ثابت از جمله کارهایی است که باید در این پالایشگاه انجام شود.

مجری طرح آسیب پذیری و مقاوم سازی گفت: طرح مقاوم سازی مخازن نفت و گاز پالایشگاه تهران با مشارکت و مشاوره یکی از دانشگاه های معتبر کشور ژاپن با هزینه 8 میلیارد تومان در حال انجام و تا کنون 45 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و پیش بینی می شود در سال 89 مراحل اجرایی آن به پایان برسد.

پیشرفت 25 درصدی اجرای عملیات مقاوم سازی پالایشگاه تبریز

وی در باره مقاوم سازی مخازن، خطوط لوله و ساختمان های پالایشگاه تبریز تصریح کرد: طراحی این پروژه نیز با 250 میلیون تومان هزینه انجام شده و اجرای آن تا کنون بیش از 25 درصد پیشرفت داشته است.

کاظم یادآور شد: هم اکنون14 مخزن نفتی، لوله های زمینی، دیواره های کنار مخازن این پالایشگاه مقاوم سازی شده است و تنها مقاوم سازی ساختمان های اداری مقداری از برنامه عقب است که امیدواریم تا سال 89 به پایان برسد.

پیشرفت 10 درصدی مقاوم سازی پالایشگاه شیراز

وی گفت: در مهر 86 مقاوم سازی پالایشگاه شیراز آغاز شده و تا کنون 10 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

کاظم افزود: مقاوم سازی 12 مخزن و مسیرهای لوله های هوایی این پالایشگاه در حال اجراست.

پایان مقاوم سازی پالایشگاه کرمانشاه تا نیمه نخست سال جاری

مجری طرح آسیب پذیری و مقاوم سازی شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران با بیان این که طرح مقاوم سازی پالایشگاه کرمانشاه در برابر زلزله با هزینه ای نزدیک به 200 میلیون تومان تقریبا به پایان رسیده است، اظهار داشت: مقاوم سازی این پالایشگاه جلوتر از برنامه کاری بوده است و پیش بینی می شود مراحل اجرایی مقاوم سازی آن تا نیمه نخست سال 88 به پایان برسد.

اختصاص هزینه یک میلیارد تومانی برای مطالعات مقاوم سازی هر یک از پالایشگاه های بندرعباس و اصفهان

او گفت: طرح مطالعات مقاوم سازی پالایشگاه بندرعباس در برابر زلزله با هزینه ای در حدود یک میلیارد تومان نیز تمام شده و کار اجرایی این طرح با انتخاب پنج پیمانکار به خوبی در حال انجام است.

به گفته وی، عملیات اجرایی در پالایشگاه بندرعباس تا سال 88 به پایان خواهد رسید و هم اکنون در این پالایشگاه مقاوم سازی در قسمت مخازن، پایپ رک های داخل واحدها، باند وال ها با 15 درصد پیشرفت در حال انجام است.

مجری طرح آسیب پذیری و مقاوم سازی شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران در باره طرح مقاوم سازی پالایشگاه اصفهان نیز اظهار داشت: در این طرح بیشتر ستون های بتونی و برج های خنک کننده در اولویت قرار دارد که پیش بینی می شود تا سال 89 مقاوم سازی شوند.

به گفته وی، برای مطالعات مقاوم سازی پالایشگاه اصفهان نزدیک به یک میلیارد تومان هزینه شده است.

پایان عملیات اجرایی مقاوم سازی پالایشگاه لاوان تا پایان سال جاری

کاظم گفت: مطالعات اولیه پالایشگاه لاوان نیز به پایان رسیده و پیش بینی می شود مراحل اجرایی عملیات مقاوم سازی این پالایشگاه تا پایان سال 88 به پایان برسد.

او افزود: هم اکنون مقاوم سازی فونداسیون مبدل های حرارتی، فونداسیون ظروف و ساختمان های بهداری و نانوایی پایان یافته و پیشرفت کارهای اجرایی 16 درصد است.

پایان عملیات مقاوم سازی تاسیسات پالایشگاه آبادان تا سال 1390

مجری طرح آسیب پذیری و مقاوم سازی شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران با بیان این که در پالایشگاه قدیمی آبادان نیز مقاوم سازی سازه های نگهدارنده آغاز شده است، تصریح کرد: هزینه مطالعات طرح مقاوم سازی این پالایشگاه 900 میلیون تومان بوده است و پیش بینی می شود تا سال 1390 مقاوم سازی تاسیسات این پالایشگاه نیز به پایان برسد.

وی در باره مشکلات اجرای عملیات مقاوم سازی پالایشگاه اراک گفت: طرح اولیه مقاوم سازی این پالایشگاه با هزینه 500 میلیون تومان انجام شد، اما تا کنون پیمانکار اجرایی طرح جذب نشده است.

به گفته حسین کاظم، کل هزینه مقاوم سازی پالایشگاه های موجود کشور 10 درصد هزینه ساخت یک پالایشگاه جدید است.
  • گروه خبری : عمومي
  • کد خبر : 277
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید