• 1391/11/01 - 17:35
  • - تعداد بازدید: 1842
  • - تعداد بازدیدکننده: 33
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
روابط عمومي پالايشگاه لاوان

راه اندازی اولین دستگاه آب شیرین ساز شرکت پالایش نفت لاوان (در طرح بهبود فرآیند و بهينه سازي ظرفيت شركت پالايش نفت لاوان)

با راه اندازي اولین دستگاه آب شيرين ساز مربوط به اجراي طرح بهبود فرآيند و بهينه سازي ظرفيت (پروژه احداث سرويسهاي جانبي و وابسته ) و بهره برداري از اين دستگاه به همت کارشناسان ومتخصصان داخلی ، توليد آب شيرين اين شركت به ميزان قابل ملاحظه اي افزايش يافته و هرکدام ازآب شيرين سازهای جديد ،100000 لیترآب در ساعت توليد مي نمايد . شركت پالايش نفت لاوان همواره مديريت مصرف انرژي وبهينه سازي آن را به عنوان راهبردي مبنايي در راستاي دستيابي به بهره وري بيشتر و نيل به آرمانهاي خصوصي سازي و تشكيل بنگاه تجاري مد نظر قرار داده و اقدامات لازم را براي بهبود راندمان دستگاهها و تجهيزات ، بخصوص در زمينه مصرف انرژي به انجام رسانيده است . ارزش اين اقدامات زماني آشكارتر مي شود كه ميزان واقعي برآورد حاصل از صرفه جويي ها ، تأثير روشن خود را بر اقتصاد ملي و منافع عمومي كشور عيان مي سازد .

با راه اندازي اولین دستگاه آب شيرين ساز مربوط به اجراي طرح بهبود فرآيند و بهينه سازي ظرفيت
(پروژه احداث سرويسهاي جانبي و وابسته ) و بهره برداري از اين دستگاه به همت کارشناسان ومتخصصان داخلی ، توليد آب شيرين اين شركت به ميزان قابل ملاحظه اي افزايش يافته و هرکدام ازآب شيرين سازهای جديد ،100000 لیترآب در ساعت توليد مي نمايد .
شركت پالايش نفت لاوان همواره مديريت مصرف انرژي وبهينه سازي آن را به عنوان راهبردي مبنايي در راستاي دستيابي به بهره وري بيشتر و نيل به آرمانهاي
خصوصي سازي و تشكيل بنگاه تجاري مد نظر قرار داده و اقدامات لازم را براي بهبود راندمان دستگاهها و تجهيزات ، بخصوص در زمينه مصرف انرژي به انجام رسانيده است . ارزش اين اقدامات زماني آشكارتر مي شود كه ميزان واقعي برآورد حاصل از صرفه جويي ها ، تأثير روشن خود را بر اقتصاد ملي و منافع عمومي كشور عيان مي سازد .
با محاسبات انجام شده و بررسي تحليلي روند مصارف حامل هاي مختلف انرژي در ديگهاي بخار و آب شيرين سازهاي قبلی و مقايسه آن با توليد فعلي آب شيرين ساز جديد درپروژه احداث سرويسهاي جانبي و وابسته طرح بهبود فرآيند و بهينه سازي ظرفيت، ميزان سودآوري ناشي از راه اندازي و بهره برداري از هریک از این آب شيرين سازهای جديد ، سالیانه 000ر000ر315ر84 ريال برآورد می گردد .
‌ طرح بهبود فرآيند و بهينه سازي ظرفيت شركت پالايش نفت لاوان به روش EPCC در حال اجرا است و به هشت زیر پروژه تقسيم ميگردد.
با اجراي كامل اين طرح، براي نخستين بار روزانه يك ميليون سوخت جت و 30 تن گوگرد توليد خواهد شدو گاز مايع توليدي اين پالايشگاه از 30 تن به 200 تن، بنزين موتور از يك ميليون و 30 هزار ليتر به 2 ميليون و 800 هزار در روز ارتقاء پيدا مي كند.
همچنين ارتقاء كيفيت فرآورده ها بر اساس استاندارد يورو 2004 (كاهش گوگرد نفت گاز از 10 هزار پي.پي.ام به 50 پي.پي.ام و تبديل عدد اكتان بنزين از 87 به 95) و ارتقاي كيفيت فرآورده ها، تغيير الگوي توليد (توليد سوخت جت به ميزان يك ميليون ليتر در روز) ،صيانت از محيط زيست، از ديگر اهداف اين طرح است كه با بهره برداري از آن بنزين و گازوئيل با كيفيت استانداردهاي جهاني در اين پالايشگاه توليد و عرضه مي شود.
حركت به سمت تبديل به بنگاه اقصادي و ايجاد روند مثبت در شاخص هاي اقتصادي و سود بيشتر
و تأمين نياز داخل كشور و قابليت عرضه به بازارهاي جهاني، از جمله مهمترين اهداف طرح بهبود فرآيند و بهنيه سازي ظرفيت پالايشگاه نفت لاوان است.
پیشرفت کل طرح بهبود فرآیند و بهينه سازي ظرفيت شركت پالايش نفت لاوان 93.5 درصد میبا شد.
  • گروه خبری : اخبار پالايشگاه لاوان
  • کد خبر : 413
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید