• 1388/08/07 - 10:43
  • - تعداد بازدید: 1010
  • - تعداد بازدیدکننده: 31
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
شانا

تاکید وزیر نفت بر فعالیت نظام یافته مدیران در صنعت یکپارچه نفت

شانا: گروه گاز: وزیر نفت با تاکید بر تعامل بیش از پیش بخش های مختلف صنعت نفت،گفت: صنعت نفت صنعت چند تکه نیست و مدیران باید براساس یک برنامه جامع نظام یافته فکر،حرکت و طرح های خود را اجرا کنند. به گزارش خبرنگار شانا,،دکترسید مسعود میرکاظمی در آیین معارفه مهندس جواد اوجی مدیرعامل جدید شرکت ملی گاز ایران، افزود: افزایش تعامل میان بخش های مختلف صنعت نفت،منجر به یکپارچگی در تصمیم گیری ها و برنامه ریزی ها خواهد شد؛ضمن آنکه نظم و سرعت فعالیت ها را نیز بیشتر خواهد کرد.

شانا: گروه گاز: وزیر نفت با تاکید بر تعامل بیش از پیش بخش های مختلف صنعت نفت،گفت: صنعت نفت صنعت چند تکه نیست و مدیران باید براساس یک برنامه جامع نظام یافته فکر،حرکت و طرح های خود را اجرا کنند.


به گزارش خبرنگار شانا,،دکترسید مسعود میرکاظمی در آیین معارفه مهندس جواد اوجی مدیرعامل جدید شرکت ملی گاز ایران، افزود: افزایش تعامل میان بخش های مختلف صنعت نفت،منجر به یکپارچگی در تصمیم گیری ها و برنامه ریزی ها خواهد شد؛ضمن آنکه نظم و سرعت فعالیت ها را نیز بیشتر خواهد کرد.

وی با بیان این که برای هماهنگی بیشتر میان همه بخش های صنعت نفت،باید تلاش کرد تا نظام یکپارچه ای در این صنعت ایجاد شود، تصریح کرد: نبود یکپارچگی میان بخش ها،هزینه سنگینی را برسازمان و کشور تحمیل خواهد کرد، از این رو نباید تصمیم هایی که منافع ملی در آن دیده نشده است، گرفته شود.

و زیر نفت تصریح کرد: تقویت این یکپارچگی درصنعت نفت نیازمند تلاش همه اعضای خانوداه بزرگ نفت است.

دکترمیرکاظمی با تاکید بر این که مدیران خوب مدیرانی هستند که ملی فکر می کنند و نه بخشی،اظهار داشت: نگاه جامع و ملی می تواند به پیشبرد اهداف تعیین شده در صنعت نفت کمک کند و مانع از هدر رفت منافع ملی شود.

وزیر نفت تصریح کرد: زنجیره ارزش باید در صنعت نفت کشور احصا و برای این کار باید برنامه جامعی تهیه شود و مدیران براساس آن، نظام یافته فکر و فعالیت کنند.

وی تاکید کرد:این نظام یافتگی باید به پایین ترین سطوح صنعت نفت نیز تعمیم یابد و در هیچ جایی عملیاتی صورت نگیرد، مگر در آن نظام جامع تعریف شده باشد.

دکتر میزکاظمی توسعه دانش، مهارت های علمی و عملی و توسعه فناوری را از دیگر ضرورت های اساسی صنعت نفت کشور برشمرد و اظهار داشت:باتوجه به وجود نیروهای مستعد و صاحب انگیزه در کشور، همچنین موقعیت و جایگاه ایران از نظر دراختیار داشتن منابع گازی،لازم است تا ظرفیت های علمی کشور ارتقا یابد و برای این کار نیز باید برنامه ریزی کرد.

وزیر نفت تصریح کرد:ارتقا دانش مدیریت،توسعه فناوری ها از جمله فناوری IT، ابزارهایی ضرروی برای اداره و راهبری سازمان است که باید به آنها توجه ویژه ای شود.

وی گفت: پژوهش نیز ازجمله موارد اساسی است که باید در جهت رسیدن به خود کفایی و اصلاح روش ها به کمک صنعت آید و باید خروجی موثری از خود داشته باشد؛ از این رو به نظر می آید در این بخش نیز نیازمند نیازمند اصلاح ساختار باشیم.

دکترمیرکاظمی، همچنین به استفاده بهینه از منابع موجود در صنعت نفت تاکید کرد و افزود:باید از منابع موجود درجهت استفاده حداکثری از امکانات و تجهیزات بهره گرفت ضمن آنکه نگهداری اصولی از آنها را نیز باید مد نظر قرار داد.

وزیر نفت درباره تغییرات مدیریتی در سازمان ها نیز گفت: تغییر درسازمان ها بنا به ضرورت برخی عوامل انجام می گیرد و این تغییز شرایطی را ایجاد می کند که براساس آن بتوان گام های دیگری درجهت نوآوری،خلاقیت،حفظ ارزش ها و توسعه برداشت.

وی با تاکید براین که تغییر مدیریتی در یک سازمان به معنای آن نیست که عملکرد مدیران قبلی مشکل داشته است، تصریح کرد: تغییر و تحول زاییده رشد سازمان هاست و به معنای زیر سوال بردن فعالیت های گذشته افراد نیست.

وزیر نفت درباره سرمایه انسانی و استفاده از آنها در جهت پیشبرد اهداف صنعت گاز نیز گفت:استفاده از نیروهای ارزشی ازجمله مواردی است که باید به آن توجه شود از اینرو شرکت ملی گاز ایران باید با جذب بهترین نیروهای کشور درسیستم خود،تا ظرف چند سال آینده بتواند تامین بخشی از بدنه کارشناسی و مدیران میانی خود را تضمین کند.

دکترمیرکاظمی تاکید کرد:نیروی انسانی،آینده سازمان است بنابراین باید برای جذب، آموزش و ارتقا دانش و مهارت های آنها از هم اکنون برنامه ریزی کند تا آینده صنعت گاز کشور تضمین شود.

وزیر درباره تامین سوخت زمستانی نیز تاکید کرد: در این زمینه نیز باید هماهنگی های بیشتری به منظور مدیریت سوخت در زمستان میان شرکت ملی گاز با دیگر بخش ها صورت گیرد.
  • گروه خبری : عمومي
  • کد خبر : 324
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید