برگزاری مراسم بزرگداشت سی و هفتمین سالگرد تاسیس شرکت نفت فلات قاره ایران با حضور مدیران ارشد شرکت پالایش نفت لاوان
مراسم بزرگداشت سی و هفتمین سالگرد تاسیس شرکت فلات قاره ایران با حضور مهندس بورد مدیر عامل آن شرکت و رئیس محترم هیئت مدیره و مدیر عامل محترم شرکت پالایش نفت لاوان در جزیره لاوان برگزار شد .
مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران در مراسم بزرگداشت سیوهفتمین سالگرد تاسیس این شرکت گفت: با توجه به برنامهریزیها و اقدامات انجام شده، سال 1397، سال ایجاد تحول در شرکت نفت فلات قاره ایران است.
مهندس حمید بورد در این مراسم که روز یکشنبه 26 شهریورماه در منطقه عملیاتی لاوان برگزار شد، سال 96 و 97 را سال توسعه فعالیتهای شرکت نفت فلات قاره خواند و ضمن تاکید بر ظرفیتهای خوب این شرکت در حوزه جذب سرمایه و تولید نفت و گاز در آبهای خلیج فارس گفت: هماکنون مذاکراتی با شرکتهایی از ایتالیا، نروژ، دانمارک و ژاپن در راستای فاینانس پروژهها در حال انجام است.
وی از راهاندازی پالایشگاه هنگام در یک ماه آینده خبر داد و گفت: این شرکت مجموعه توانمندی است که برنامهریزی خوبی در حوزه افزایش تولید داشته که به زودی در منطقه خارگ افزایش تولید 10 هزار بشکهای را تجربه خواهیم کرد و از این رهگذر به میزان افزایش تولید 40 هزار بشکهای نیز دست خواهیم یافت. بورد با اشاره به اینکه بیشتر میادین نفتی این شرکت در نیمه دوم عمر خود هستند گفت: افزایش تولید نفت همراه با تولید صیانتی در دستور کار این شرکت است.
تداوم تولید صیانتی با تزریق 80 درصدی آب به میادین نفتی
وی ادامه داد: در یک سال اقدامات موثری در حوزه نگهداشت تولید صورت گرفته است به طوری که هماکنون با اصلاح برنامه تزریق آب در جزیره سیری، لاوان و خارگ تولید صیانتی با تزریق آب به میزان بالای 80 درصد در حال انجام است.
بورد با بیان اینکه اعمال سیاست استفاده از پیمانکاران ایرانی در حوزه حفاری، باعث کاهش 50 درصدی هزینهها شده است، گفت: امروز هیچ شرکت فعال در حوزه حفاری نیست که تجربه کار با فلات قاره را نداشته باشد، با این وجود در ظرفیتهای خالی نیز از توانمندی شرکتهای خارجی استفاده میکنیم.
مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران با اعلام اینکه رویکرد این شرکت در حوزه خدمات فنی از سیاست خدمات موضوعی به سیاست خدمات متمرکز تغییر کرده است گفت: این تغییر رویکرد در بعضی موارد کاهش 60 درصدی هزینهها را در پی داشته است.
افزایش میزان جذب سرمایه در شرکت نفت فلات قاره
مهندس بورد با بیان اینکه شرکت نفت فلات قاره برای نخستین بار با موافقت وزیر نفت یک مدل جدید قراردادی از محل ماده 12 با اعتبار 1.8 میلیارد دلار در حوزه EPCF داشته است، یادآور شد: به احتمال زیاد میزان جذب سرمایه در پروژههای این شرکت به بالای 5 میلیارد دلار خواهد رسید.
وی اضافه کرد: اگر سالانه 1.2 میلیارد دلار جذب سرمایه داشته باشیم میتوانیم در یک بازه زمانی سه ساله همه برنامههای شرکت را محقق کنیم.
وی با اشاره به ابلاغیه اخیر وزیر نفت گفت: در این ابلاغیه سه برنامه کلی مشتمل بر انجام مطالعات جامع در کل شرکتهای تولیدی زیرمجموعه، بازسازی و نوسازی تاسیسات و انجام پروژههای EPC و EPCF آورده شده است.
وی توضیح داد: در حوزه انجام مطالعات جامع در برنامه قبلی شرکت بازنگری انجام شده و با استفاده از خدمات مشاوران داخلی و خارجی برنامه جدید ارائه خواهد شد.
مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ادامه داد: در حوزه بازسازی تاسیسات نیز در سه سال گذشته همه تاسیسات این شرکت مورد بازبینی قرار گرفته که نتیجه نهایی آن در قالب 2 تا 3 برنامه به وزارت نفت ارائه میشود.
وی گفت: برنامه جامع مطالعات مخازن، بازسازی و نوسازی تاسیسات و توانمندسازی و آموزش سرمایه انسانی به طور جدی در دستور کار شرکت نفت فلات قاره قرار دارد.
مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران به روند مطلوب پیشرفت طرح توسعه فناورانه میدان سروش با همکاری دانشگاه سهند اشاره کرد و افزود: این شرکت اقدامهای گستردهای در حوزه تحقیق و توسعه در دستور کار دارد. وی با اشاره به توان خوب افزایش تولید نفت در شرکت نفت فلات قاره ایران، ابراز امیدواری کرد که با تامین سرمایه، روند نگهداشت و افزایش تولید در سالهای پیش رو تسریع شود.
مهندس بورد یادآور شد: برای آموزش نیروی انسانی متخصص برای کار در دریا برنامه داریم و امیدواریم این برنامه را با همکاری دانشکدههای مهندسی دریایی به سرانجام برسانیم.
تداوم تولید نفت اولویت کاری منطقه عملیاتی لاوان است
رییس منطقه عملیاتی لاوان نیز در این مراسم با اشاره به اینکه تلاش برای تداوم تولید نفت در میدانهای مشترک، اولویت کاری این منطقه است، گفت: کارکنان ما در میدان نفتی سلمان همه تلاش خود را به کار گرفتهاند تا رقیب گمان نکند در این میدان یکهتاز است.
مهندس محمودرضا فرود حقیقی، به مهمترین فعالیتهای انجام شده در این منطقه در سالهای 95 و 96 اشاره کرد و گفت: ساماندهی، راهبری و پایش 255 شناسنامه پروژه عملیاتی منطقه از سال 88 تاکنون و 35 فقره در سالهای 95 و 96، نصب و راهاندازی تفکیکگر 55 هزار بشکهای و راهاندازی خط لوله مشعل جدید برای تولید زودهنگام روزانه 20 هزار بشکهای در سکوی رشادت، راهاندازی و بهرهبرداری از بویلر 30 تنی گرماگستر و رفع گلوگاه تولید بخار صنعتی منطقه، از جمله اقدامهای انجام شده است.
رییس منطقه عملیاتی لاوان عنوان کرد: بهرهبرداری از پروژه پساب بهداشتی منطقه، تحویل موقت خط لوله انتقال نفت 16 اینچ طرح توسعه میدان رشادت، تهیه، تعویض و نصب 6 عدد جرثقیل پایهدار سکوهای سلمان و چهار عدد جرثقیل سیار خشکی لاوان، ساماندهی و همسوسازی مدیریت منطقه ویژه اقتصادی لاوان با اهداف کلان ملی، همسو با ماموریتهای شرکت نفت فلات قاره، امضای قرارداد فروش گاز با شرکت پالایش نفت لاوان از طریق شرکت ملی نفت ایران و افزایش نقش راهبردی بندر نخیلو، همسو با تقویت قدرت لجستیک منطقه، از دیگر فعالیتهای مهم انجام شده در منطقه عملیاتی لاوان است.
رییس منطقه لاوان، تلاش برای تداوم تولید بهویژه در میدانهای مشترک را اولویت کاری این منطقه عملیاتی عنوان و از همه کارکنان سختکوش این منطقه قدردانی کرد.
حقیقی با اشاره به اثربخشی این تلاشها در تولید نفت و به دنبال آن شاخصهای اقتصادی و همچنین حضور کارآمد در عرصه رقابتهای جهانی افزود: کارکنان ما در میدان نفتی سلمان همه تلاش خود را به کار گرفتهاند تا رقیب گمان نکند در این میدان یکهتاز است.
وی همچنین بندر نخیلو را یکی از ظرفیتهای پنهان و مطلوب به منظور ارائه خدمات لجستیک در منطقه عنوان کرد. حقیقی با توجه به سختیهای کار اقماری بهویژه در بخش فراساحل، گفت: باید کارکنانی که به دلیل بازنشستگی، انتقال یا ترک کار از شرکت نفت فلات قاره ایران جدا میشوند، با سازوکاری مناسب جایگزین شوند.
درپایان مراسم آقای مهندس حقیقی از تلاش ها و تعاملات صورت گرفته شرکتهای مستقر در جزیره لاوان از جمله شرکت پالایش نفت لاوان تقدیر و تشکر نمودند .
نظر دهید